Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Uppföljning av internationella domare

15 MAR 2018 13:50
För att utveckla Badminton Swedens internationella domare och för att i framtiden komma väl förberedda på BEC/BWF Assessment, inför vi en uppföljning av alla svenska domare som varit på BEC kurs, BEC/BWF Appraisal och BEC/BWF Assessment
  • Skapad: 15 MAR 2018 13:50

Badminton Sweden vill säkerställa kvaliteten på våra internationella domare, samt ge optimala förutsättningar för de domare som åker på kurser och bedömningar. Detta gör vi genom att samla information från de domare som är aktiva internationellt – både i form av den vanliga tävlingsrapporten och i form av en särskild uppföljning av de som har deltagit på kurser och bedömningar. Informationen används för att anpassa våra utbildningar och för personlig coachning.

Ju bättre information vi får in desto bättre kan vi hjälpa nästa domare att förbereda sig. Vi kan också hjälpa dig att utvecklas vidare i din karriär.

Innehållet i uppföljningen är konfidentiellt. Den första delen av uppföljningen, som berör kursens genomförande, kommer i redigerad och sammanställd form att delges de domare som åker på liknande kurser och bedömningar i framtiden. Den andra delen, som berör din egen prestation och de bedömningar du fick, kommer enbart att vara tillgänglig för utbildningsansvarig och internationellt ansvarig inom TF.

Skribent: JAN ANDERSSON

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo