Hoppa till sidans innehåll

Tack alla Tekniska Funktionärer

07 JUN 2015 07:55
Nu börjar säsongen 2014/2015 närma sig sitt slut och vi ser fram emot nästa. Här kommer lite information om vad som har varit och är på gång.
  • Skapad: 07 JUN 2015 07:55

Under säsongen har vi haft domare på många internationella/nationella uppdrag. Men tyvärr kommer vi att från 1/1 2016 inte längre ha någon BWF rankad domare ( Per-Åke blir nergraderad p.g.a åldersgränsen). Detta kommer innebära färre/inga inbjudningar till "stora" uppdrag som VM, OS, Super Serie mm. Vi i TF gruppen arbetar på att skapa förutsättningar för att Sverige snart skall komma tillbaka med domare till denna högre ranking.

Utbildningen har fungerat riktigt bra och det har blivit många nya kollegor som klubbdomare, distriktsdomare, förbundsdomare och referees. Nu hoppas vi att flera domare/referee vill/kan ta klivet framåt och utvecklas till högre nivåer. Svensk Badminton behöver många och välutbildade Tekniska Funktionärer.

Till nästa säsong kommer vi i TF gruppen att vara samma personer som den här säsongen, samt att vi söker en representant för TF i Badminton Swedens utbildningskommitte. Finns någon intresserad kontakta Jan Andersson eller Daniel Sahlberg?

Vi hoppas kunna genomföra ett antal praktiska klubbdomarutbildningar( på olika platser i Sverige), 4st distriktsdomarutbildningar (en i varje region), förbundsdomarutbildning, samt en referee utbildning under kommande säsong.

Några fler nyheter 2015/2016 är rekommenderade domararvoden, domare i varje match i SGP tävlingarköp av funktionärskläder

Till sist vill vi passa på att önska alla Tekniska Funktionärer och alla andra som arbetar för Svenska Badminton (både avlönat och oavlönat) en trevlig sommar och sedan ses vi nästa säsong.

 

För TF gruppen

/Jan Andersson

Nationell Samordnare domare/referee

 

 

 

Skribent: JAN ANDERSSON

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo