Hoppa till sidans innehåll

Viktig information till alla Internationella domare

27 OKT 2016 07:08
Alla internationella domare måste efter sitt uppdrag, använda de uppföljningsmallar, som finns för redovisning av reseersättning och reserapport.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2016 07:43

De mallar som finns används för att sammanställa information från de tävlingar där Badminton Sweden är representerade och för att se till att vi i framtiden skickar rätt domare till rätt tävlingar. De är också viktiga för att förenkla administrationen på kansliet vid utbetalning av reseersättning. Därför är det viktigt att mallarna används på rätt sätt.

Informationen har tidigare inte varit tillräckligt tydlig och TF-gruppen har därför uppdaterat sidan under fliken Information/Utlandsuppdrag för Tekniska Funktionärer (klicka här).

När det gäller reseersättning skall denna redovisas senast två månader efter utfört uppdrag. Om begäran om ersättning skickas senare än två månader kommer ersättningen inte att betalas ut.

När det gäller tävlingsrapporten och RoW innebär saknade rapporter att domaren kan förlora möjligheten att åka utomlands.

Jan och Håkan har fått i uppdrag av TF gruppen att titta igenom alla  rutiner och uppföljningar av internationella uppdrag.

Skribent: JAN ANDERSSON

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo