Hoppa till sidans innehåll

Domarinbjudan till Veteran SM

27 FEB 2014 16:14
Spånga BMK söker domare till Veteran SM 29-30 Mars 2014
  • Uppdaterad: 24 MAR 2014 14:21

Hej,

Vi i Spånga BMK har fått äran att arrangera Veteran SM den 29-30/3 i år. Deltagarantalet är rekordstort med över 210 spelare från hela Sverige. Superkul tycker vi!

En stor och rolig utmaning är att få till logistiken och organisationen runt alla matcher. Även om varken spelform eller schema är spikat från förbundet än så vet vi att vi kommer behöva hjälp med domare. Eftersom årets V-SM är rekordstort kommer vi behöva ta in många domare, det gör att arvodet vi kan erbjuda är begränsat till:

Förbunds- och distriktsdomare; 80kr/h

Klubbdomare; 60kr/h

För alla domare ingår det också lunch och fika de dagar man dömer och för förbunds- och distriktsdomarna även banketten (ex. dryck) på lördagskvällen.

Intresseanmälan görs till This is a mailto link och vi ser gärna att man skriver vilken domarnivå man tillhör.

I dagsläget är spelform och schema inte satt från förbundet men är du som domare intresserad att döma hos oss, tveka inta att skicka in en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad med information vartefter planeringen faller på plats.

Varmt välkomna till oss i Spånga!

Karolina Holmsten & Jonas Hansen

Spånga BMK

--------------------------------------

OBS Idag 5 mars har jag fått uppgift via mejl från kansliet att under lördagens spel kommer inte domarstolar att användas utan domarna kommer att få stå eller sitta på en vanlig stol. Detta tack vare det stora deltagarantalet av spelare vilket gör att alla banor kommer att utnyttjas och då rymms inte domarstolar mellan banorna.  Från och med söndagens spel kommer domarstolar att användas enligt uppgift.

/Janne A

Skribent: JAN ANDERSSON

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo