Hoppa till sidans innehåll

Aktiva domare


OBS TF gruppen arbetar med att ta fram en ny uppdaterad domarlista och i vilken form den skall publiceras. Arbetet beräknas klart till oktober 2021.

Idag ser det ut enligt följande. TF gruppen har fram till februari 2021 valt att publicera en lista på domare i Sverige, som vi kallar aktiva domare. Aktiva domare defineras av TF gruppen, den domare som dömt någon badmintonmatch under säsongen 19/20 och 20/21. Aktiva domare innehåller allt från klubb till BWF domare. 

Vi i TF gruppen har även en bruttolista av utbildade domare från lång tid tillbaka i Sverige. Den bruttolistan innehåller över 500 namn och när en domaren i bruttolistan dömt någonting under nuvarande säsong kommer domaren med i aktiva domare vid nästa uppdatering. Aktiva domare uppdateras med hjälp av Badminton Sweden Tekniska Funktionärer Regionansvariga och inskickade referee rapporter till Badminton Sweden TF grupp. Är du en domare som dömt i någon tävling/seriespel den här säsongen och inte finns med i aktiva domare, skicka då ett mejl till Tekniska Funktionärers Regionansvarig med kopia till TF mejladress This is a mailto link  och bekräfta när och var du dömt?

Aktiva listan innehåller namn och i vilken region domaren bor. Allt för att klubbar som vill få kontakt med domare skall veta att det finns personer i närheten. Vi i TF gruppen publicerar inte mejladresser och telefon nummer till enskilda domare. Vill du ha hjälp med att kontakta någon domare skicka ett mejl till This is a mailto link eller TF regionansvarig och berätta till vilken tävling du behöver domare, då hjälper vi till med kontakten?

Här kan du se listan över aktiva domare i Sverige. (uppdaterad 2021-02-01).

 (Bilden är från Svenska Mästerskapen i Umeå 2020)

 

Uppdaterad: 13 SEP 2018 17:53 Skribent: Jan Andersson

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo