Hoppa till sidans innehåll

Badmintonligan bakom kulisserna

24 JAN 2019 12:07
En match i Badmintonligan kräver inte bara spelare. Det behövs domare, ledare, funktionärer och publik. Kom med och få en inblick bakom kulisserna i Halmstad Badmintonklubb.
  • Skapad: 24 JAN 2019 12:07

När nu Badmintonligan går in i mellanserierna är Halmstad i förarsätet. Klubben vann grundserien och siktar nu på att komma etta eller tvåa i Mellanserie A – för att därigenom gå direkt till semifinal i slutspelet.

Intresset i Halland för badminton i allmänhet och Halmstad Badmintonklubb i synnerhet har ökat i takt med klubbens framgångar. Det är mycket publik på hemmamatcherna i ligan och lokala medier uppmärksammar framgångarna rejält.

Men det är drygt och intensivt arbeta att arrangera en match i Badmintonligan. Det krävs mängder av frivilliga krafter, funktionärer och ledare som ska se till att hallen kommer i ordning, insläppet fungera, tekniken är i trim, och att lagen, domare och publiken välkomnas.

Här kan du se en intressant och givande film som Halmstad har gjort för att tacka alla de föräldrar, ungdomar och som lägger ned massor av fritid på att göra matcherna till riktiga fester.

Se filmen och kom med in bakom kulisserna.

Skribent: Jonathan Falck
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo