Hoppa till sidans innehåll

Licensuppföljning

04 NOV 2010 16:10
Efter serieomgång nr 2 som spelas i helgen kommer en licenskontroll att genomföras på de spelare som deltagit i seriematcherna. Stickprovskontroller av deltagare i individuella tävlingar kommer också att ske efterhand.
  • Skapad: 04 NOV 2010 16:10

Samtidigt vill vi passa på att tacka dem som lagt ned tid och möda på att lägga upp spelarna i medlemsregistret och ansöka om licens i IdrottOnline enligt den nya licenshanteringen som startat denna säsong. Se information om det nya upplägget här.

Vi har förstått att det förekommer en del problem vid registreringsarbetet i medlemsregistret. För att lösa dessa rekommenderar vi att ni tar kontakt med Riksidrottsförbundets IT-helpdesk om det inte finns annat stöd i närheten.
Kontaktinformation och även hämtning av manual finns via denna länk: https://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=158273.

SISU genomför också utbildningar i IdrottOnline Klubb som även ska användas i andra sammanhang som t ex ansökan om LOK-stöd. Har du frågor kring detta utbildningsprogram kan du kontakta Jens Lindquist, SISU Idrottsutbildarna eller nämaste SISU-distrikt.


Till nästa säsong kommer det att vara ett krav att ansöka om licens via IdrottOnline. Den licensdatabas som skapas kommer att vara grund för kommande rankingsystem. De spelare som önskar ingå i rankingsystemet måste finnas med i databasen. Som tidigare gäller förstås också att för att tävla i sanktionerade tävlingar och serier, så krävs licens.

Hör gärna av er om ni har frågor och funderingar kring licenshantering till Kia Altemark, tel 08-699 60 28.

Skribent: Kia Altemark

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo