Hoppa till sidans innehåll

ÅterinträdeHar er förening som tidigare varit medlem i Svenska badmintonförbundet blivit utesluten på grund av att ni saknar eget organisationsnummer eller av någon annan anledning, är ni välkomna tillbaka så fort det som saknas är åtgärdat.

 

1. De allra flesta föreningar som har uteslutits saknar eget organisationsnummer. Läs noga hela texten här och följ instruktionerna. Det tar några veckor att få organisationsnumret från Skatteverket - det finns ingen anledning att vänta. Kravet på organisationsnummer kommer direkt från Riksidrottsförbundet och idrottens högsta beslutande organ och går inte att ändra. Svenska badmintonförbundet har informerat om detta kontinuerligt sedan årskiftet 2010-2011, bland annat då vi gjort utskick om årsrapport och medlemsavgift. Föreningen måste ha ett eget organisationsnummer.

 

2. Skicka in en ifylld inträdesansökan där du, om du kan, anger det föreningsnummer som föreningen tidigare har haft. Klicka här för att hämta hem inträdesansökan. Skicka också med protokollet från det senaste bildandemötet.

 

3. Om ni inte har betalat 2012 års medlemsavgift kommer en faktura till er efter att ni skickat in blanketten om återinträde.

Varje år ska föreningen sedan därefter fylla i en föreningsrapport. 2011 var första året detta gjordes via Idrottonline.

Har inte föreningen registrerat en sådan sida måste det göras först. Läs här mer om aktuell föreningsrapporten via Idrottonline.

 

Er återinträdesansökan behandlas när informationen finns oss till handa. Då är ni välkomna tillbaka som medlemmar i badmintonförbundet. En nybildad förening som aldrig har varit medlem i Svenska badmintonförbundet är varmt välkommen som medlem. Läs här om hur man gör.

 

Uppdaterad: 03 APR 2018 11:34 Skribent: SBF
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo