Hoppa till sidans innehåll

Distriktsmästerskapen 2016

29 OKT 2016 11:27
Lördag den 19 november ska Upplands bästa badmintonspelare koras i Upplands Boservice Arena.
  • Skapad: 29 OKT 2016 11:27

Lördagen den 19 november i Upplands Boservice Arena, Fyrisfjädern ska det avgöras vilka som är bäst inom distriktet i följande klasser:

Senior: Klassen för dig som spelar Elit, A- och B-klass.

Motionsklass: Motionsklassen är till för föräldrar, korpenspelare, entusiasten och de som känner sig alldeles för stela. (herrsingel, damsingel och ihopslagen dubbel och mixedklass)

Studentklass (nyhet): För att ställa upp i studentklass krävs det att du studerar på universitetet. (herrsingel, damsingel och ihopslagen dubbel och mixedklass)

U13-U17: Dessa klasser kommer att vara uppdelade i tävlingsklass och fortsättningsklass. Tävlingsklassen är för dig som är tävlingsvan, och fortsättningsklassen är för dig som inte tävlat så mycket innan. Detta system gör att du får många roliga och jämna matcher. 

U9 och U11: Tävlingsinslaget är nedtonat och fokus ligger istället på att ha kul och att alla ska få spela lika mycket.

Anmälan skickas till: This is a mailto link senast den 6 november. Skriv: namn, klass, ev. klubb, kategorier och eventuella spelpartners. 

Samtliga klasser spelas bäst av 3 set till 21.  I alla klasser ingår bollar. Anmälningsavgift är 200:- för senior och motion, 160:- för U13-U17 och student. 140:- för U9 och U11. I dubbelkategorierna delas anmälningsavgiften inom paret.

Klubbar faktureras efter tävlingen. Klubblösa deltagare sätter in anmälningsavgiften på BSU:s PG-konto 12 94 69-3. Skriv “DM” plus namn. 

OBS! Nytt för i år: BSU subventionerar hela avgiften för alla deltagare i juniorklasserna för spelare med klubbtillhörighet i en klubb utanför Uppsalas tätområde. 

Lottningen hittar ni på www.badminton.nu/uppland ca en vecka innan tävlingen. Vid frågor går det bra att maila till This is a mailto link 

 Välkommen in med er anmälan 

/BadmintonSwedenUppland

 

Skribent: Agaton Svenaeus
Epost: This is a mailto link
 

Postadress:
Upplands BMF
Badmintonstigen 1
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

logologologologologo