Hoppa till sidans innehåll

DM 2015

20 OKT 2015 22:47
Det är dags för årets upplaga av DM!
  • Skapad: 20 OKT 2015 22:47

Lördagen den 21 november i Upplands Boservice Arena ska det avgöras vilka som är bäst inom distriktet i följande klasser:

 

Senior 

Klassen för dig som spelar Elit, A- och B-klass. 

 

Motion och C-klass 

Motionsklassen är till för föräldrar, gubbar och gummor, korpenspelare, studenter och de som känner sig alldeles för stela. För de som känner sig lite vassare kommer vi att ha en C-klass, här kan de som klassar sig som bättre korpenspelare eller spelat i unga dagar ställa upp. 

 

U13-U17 

Dessa klasser kommer att vara uppdelade i tävlingsklass och fortsättningsklass. Tävlingsklassen är för dig som är tävlingsvan, och fortsättningsklassen är för dig som inte tävlat så mycket innan. Detta system gör att du får många roliga och jämna matcher. 

 

U9 och U11: 

Tävlingsinslaget är nedtonat och fokus ligger istället på att ha kul och att alla ska få spela lika mycket. 

 

Anmälan skickas till: This is a mailto link senast den 7 november. 

Skriv namn, klass, kategorier och eventuella spelpartners. 

 

Samtliga klasser spelas bäst av 3 set till 21. I alla klasser ingår bollar.

Anmälningsavgift är 200:- för senior och motion, 160:- för tävlingsklass och 140:- för fortsättningsklass, U9 och U11. I dubbelkategorierna delas anmälningsavgiften inom paret. 

 

Klubbar faktureras efter tävlingen. Klubblösa deltagare sätter in anmälningsavgiften på BSU:s PG-konto 12 94 69-3. Skriv “DM” plus namn. 

 

OBS! Nytt för i år: BSU subventionerar halva avgiften för alla deltagare i juniorklasserna för spelare med klubbtillhörighet i en klubb utanför Uppsalas tätområde. 

 

Lottningen hittar ni på www.badminton.nu/uppland ca en vecka innan tävlingen. Vid frågor går det bra att maila till This is a mailto link eller ringa Ludvig på 0709621323 

 

Välkommen in med er anmälan 

/Badminton Sweden Uppland

Skribent: Cecilia Lunell
 

Postadress:
Upplands BMF
Badmintonstigen 1
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

logologologologologo