Hoppa till sidans innehåll

BSO 2018

11 DEC 2018 11:17
BSO 2018 genomfördes på ett mycket bra sätt. Inte några problem varken på lördagen eller under söndagens finaler. Stort tack till alla funktionärer som hjälpte till.
  • Uppdaterad: 11 DEC 2018 11:17

BSO ett säkert kort som alla gillar. Lite smolk i bägaren var att RIG Uppsala väljer att inte ställa upp i SJT med sina  spelare utan prioriterar en tävling i Estland. Här måste förbundet sätta ner foten så att inte SJT blir lika urvattnad som SGP tävlingarna har blivit, där de bästa spelarna inte ställer upp. Skall vi ha en Sweden junior tour, så skall de bästa spelarna ALLTID vara med, det är förbundets ansvar.

Till nästa säsong finns det ideer om att byta ut U22/elit mot en internationell U19 tävling för att höja den internationella statusen på BSO. Vi får se vad förbundet tycker om det! 

En avtackning av Mr Badminton himself Kent Kotte genomfördes under lunchpausen i helgen. Kent som gjort ett enormt arbete med badmintonsporten i Sverige, i distriktet och givetvis i Täby, har nu valt att njuta av livet med lite mindre badminton på agendan, även om han fortfarande undervisar badminton några timmar i veckan. Kent Kotte och Bo Bjuner styrelsen StBFHan förärades av Bo Bjuner från styrelsen med en ny kaffemaskin med tillbehör och choklad som med fördel kan användas i husbilen på irrfärder runt i Europa. En stor bukett blommor fick Kent också med sig hem till fru Lena som stöttat i alla år. Tack för ditt jobb!

Samtliga klubbar i Stockholm genom styrelsen i Stockholm Badmintonförbund

Skribent: Benny Eklund
Epost: Adressen Gömd

bso

dm

08

ung

utbildning

Forza logologologologo