Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Få biljetter till Copenhagen Masters!

26 FEB 2014 14:48
Information från föreningsutvecklaren!
  • Skapad: 26 FEB 2014 14:48

Från augusti och framåt har föreningsbesök genomförts hos nästan alla badmintonföreningar i Skåne (ett par få återstår). 

En analys av besöken visar att ni föreningar bland annat saknar ledare. Min motfråga brukar då vara om ni som förening har någon slags ledarrekryteringsplan? Svaret är oftast nej. För hur ska man få fler ledare om man inte ens har en plan för det? För att rekrytera och behålla fler ledare krävs det utbildning av ledare vilket är ett annat viktigt fokusområde under året. Sist men inte minst, ni är inte ensamma och därför satsar vi under året på dessa viktiga områden ovan under så kallade nätverksträffar där ni får möjlighet att träffa andra badmintonföreningar för erfarenhetsutbyte. 
Det krävs kanske en liten insats från er föreningar runt om i Skåne att ta er till dessa träffar men jag garanterar er att de är värdefulla för er och er förenings framtid och inte minst för badmintonsportens framtid. Det är vi tillsammans som utvecklar och lyfter badminton. Ni är alla viktiga!
Här kommer nu en påminnelse till första nätverksträffen som genomförs på två platser i mars. Ni väljer själva vilken plats som fungerar bäst för er förening. Antingen i Malmö 17: e mars eller Helsingborg 19: e mars. Spelare, tränare, styrelse, föräldrar med mera är alla välkomna. Sista anmälningsdag 5: e mars. 
Andra träffen genomförs först i höst. När förening deltagit på både träff 1 och 2 får föreningen tre biljetter till den högklassiga badmintontävlingen Copenhagen Masters som spelas i mellandagarna. 
Läs hela inbjudan i sin helhet i det bifogade dokumentet! 

 

Kontakta mig för frågor!

/Maria Nilsson

This is a mailto link

0736-481975

Skribent: Maria Nilsson

 

Skånskan

 

 

 

FB

Postadress:
Skånes Badmintonförbund
Roland Jönsson, Vråkvägen 9
274 33 Skurup

Kontakt:
Tel: 0704865754
E-post: sdf@skanesbadminton....

Forza logologologologo logo