Hoppa till sidans innehåll

IdrottOnline

07 OKT 2015 12:32
Kom ihåg att registrera
  • Uppdaterad: 07 OKT 2015 12:45

Viktigt! Registrering i IdrottOnline!

 

Kom ihåg att registrera följande i IdrottOnline:

* Utbildningstimmar

* LOK-stöd

* Antal medlemmar

 

Vad är en utbildningstimme?

Allt som är utvecklande eller utbildande kan registreras på samma sätt som att träningsverksamheten registreras som LOK. 

För att det ska vara en godkänd utbildningstimme behöver det vara minst 3 personer och aktiviteten ska hålla på i minst 45 minuter (1 SISU-timme).


Vad kan registreras?

* All tid på styrelsemötet som är övriga frågor

* Möten i utskott, sektioner, områden.

* Föräldramöten

* Tränar/ledarmöten

* Spelarmöten

* Möte med hall/kommun/sponsorer

* Förberedelse för egna tävlingar/seriematcher/sammandrag.

* Förberedelsemöten inför läger, tävlingsplanering, träningsplanering etc.

* Funktionärer vid alla tävlingar=utbildning. Funktionärer vid alla seriematcher/sammandrag=utbildning. Funktionärer vid läger och andra föreningsaktiviteter=utbildning.

* Informella utveckling och fortbildningsmöten som kan göras som formella utbildningar och lärgrupper om utbildning/utveckling är ett syfte: Spelarmöten före och efter träning, spelarmöten till och från seriematcher och tävlingar under resor. Spelarmöten före och efter matcher på tävling, alla möten/teorisamlingar under läger, alla tränar/ledar/föräldrarmöten före/efter träning. Tränarmöten med tränare från andra föreningar, tränare/ledare/föräldrarmöten under tävlingar.

 

Hur registrerar man?

* Direkt i IdrottOnline

 * Pappersblanketter

Registreringen sker i samråd med en SISU-konsulent. Vet du inte vilken SISU-konsulent ni har i föreningen kontakta This is a mailto link 

 

Varför ska man registrera?

* Utbildningstimmar, LOK och antal medlemmar är viktiga för Svensk Badmintonförbundets SBF) bidragsfördelning. Mer registrering ger mer bidrag till SBF och indirekt föreningarna då föreningarna är SBF. Ökat stöd till föreningarna!. 

* Varje förening ges också ett direkt föreningsbidrag baserat på utbildningstimmar, LOK och medlemmar vilket höjer föreningens ekonomi.

* Då registrering av utbildningstimmar sker i samråd med SISU ökar också utbildningsstödet till föreningen då SISU kan gå in och ta en del kostnader för utbildning eller andra processtöd. 

 

Har du frågor kring IdrottOnline?

This is a mailto link 

 

Lycka till!

Skribent: Maria Nilsson

 

Skånskan

 

 

 

FB

Postadress:
Skånes Badmintonförbund
Roland Jönsson, Vråkvägen 9
274 33 Skurup

Kontakt:
Tel: 0704865754
E-post: sdf@skanesbadminton....

Forza logologologologo logo