Hoppa till sidans innehåll

Rekordbra Svenska Cupen för MBF!

17 APR 2019 09:46
Under helgen 12-14 april genomfördes årets upplaga av Svenska Cupen i Uppsala. 27 spelare från MBF deltog! En succéartad helg med fantastiska prestationer, 12 medaljer och en 4:e plats i distriktstävlingen! Tack till alla inblandade som var med.
  • Skapad: 17 APR 2019 09:46

En fantastisk helg på Svenska Cupen är över!
MBF gjorde sin bästa insats någonsin - 12 pallplatser och 4:a i totala lagtävlingen. Chanel och Lina krönte helgen med en seger i DD04!

Samtliga medaljörer:

DD04: Chanel L / Lina H - guld
DS02: Sara L - silver
DS05: Elin Ö - silver
DD02: Nathalie / Sara L - silver
HD08: Leo K / Arvid H - silver
DD05: Elin Ö / Emmy L - silver
HD02: Oscar E / Melvin H - brons
HD05: Andy L / Casper N - brons
HD04: Adam K / Maximilian S - brons
MD05: Andy L / Elin Ö - brons
MD03: Ture N / Maja K - brons
MD04: Chanel L / Adam K - brons

Klicka här för att se alla resultat!

Det har varit så många fina insatser denna helgen! Alla våra spelare har både presterat strålande prestationsmässigt och resultatmässigt men även mycket gott uppförande och humör. Det har varit härlig gemenskap med enormt bra hejande på varandra. Det blev två roliga kvällar och nätter i skolan där ca 15 av oss sov över tillsammans. Under lördagsmorgonen fick alla ta del av den pampiga invigningen med ca 300 spelare och publik. Lördagskvällen bjöd på en rafflande SBL-final mellan Halmstad och Påvelund som avgjordes i Golden Set där Halmstad till slut knep SM-guldet - grattis!

Stort tack till coacherna Filip, Edvin, Linn, Malin och Niklas. En eloge till alla föräldrar och syskon som stöttat och kämpat med känslor och annat under helgen! En stor klapp på axeln till styrelsen som gjort detta möjligt för spelarna; Åsa, Henrik, Linda och Niklas. Tack till Fyrisfjädern för ett fint arrangemang och övriga distrikts alla inblandade badmintonsjälar för att vi gjorde Svenska Cupen till den härliga tävling det är i år igen!

Nu njuter vi av en fin helg bakom oss och tar med oss alla goda minnen och så tar vi nya tag på badmintonbanan framöver med träning och tävling. Vi ses ute i hallarna allihop

Med varma hälsningar
Niklas & övriga styrelsen

Skribent: Niklas Sandberg
Epost: Adressen Gömd

Mellansvenska Grand Prix

Distriktsmästerskap

Tävlingskalender

MBF Motion GP

 

 

 

 

 

Postadress:
Mellansvenska Badmintonförbundet
Åsa Hallafors, Avenboksvägen 11
703 75 Örebro

Kontakt:
Tel: 0722147328
E-post: This is a mailto link

Se all info

Forza logologologologo