Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Niklas ny ordförande i MBF - tack Åsa!

06 APR 2022 16:30
Efter 5 år som ordförande valde Åsa Hallafors på årsmötet efter många fina insatser att tacka för sig i Mellansvenkas styrelse. Till ny ordförande valdes Niklas Sandberg, tidigare ledamot under 7 år.
  • Skapad: 06 APR 2022 16:30

MBF vill rikta ett stort tack till Åsa Hallafors för sina 5 år som ordförande i styrelsen. Åsa har drivit på arbetet i MBF med att hålla fokus på lägerverksamhet för barn & ungdomar i distriktet vilket varit mycket uppskattat hos många spelare och föreningar runt om i distriktet. Har även bidragit mycket till MBF's fokusområden Svenska Cupen och DM genom åren.  Nu när Åsas egna barn ej är aktiva längre var det dags att lämna vidare ordförandeposten.

Till ny ordförande valdes Niklas Sandberg, som har 7 år som ledamot i MBF's styrelse bakom sig. Här kommer en kort presentation från honom själv:

- Jag känner mig taggad på uppgiften att ta över som ordförande i MBF. Jag har varit med under många år i MBF nu och varit nära både Åsa och övriga i styrelsen så finns mycket erfarenhet samlat därifrån. Jag har varit i badmintonsfären i 20 år nu (tiden går uppenbarligen!) både som spelare, ledare och styrelseledamot i BMK Carlton, så en del känner nog igen mig från hallarna genom åren. Jag arbetar till vardags, sen fem år tillbaka, även som klubbchef i Örebro BMK så det blir mycket badminton! 

- Vi är ett stabilt gäng i styrelsen med Henrik Åslund som kassör och Linda Östlund som varit med i flera år nu, och så har vi Åsa Kastbom som varit med 1 år och Anna Jörholt som är ny in i styrelsen precis. Vi ska jobba på att få in ytterligare namn - så om någon är intresserad är det bara att höra av sig!     

- Nu blir det fullt fokus på Svenska Cupen som spelas i helgen (8-10 april). MBF har 19 spelare med samt ett stabilt coachgäng. Blir kul att det äntligen blir Svenska Cupen igen efter corona-uppehållet. Blir även kul att få se Lag SM finalen som spelas på lördagen. Vi hoppas på en rolig helg i Uppsala!

- Vi har även startat ett Instagramkonto för att attrahera den lite yngre målgruppen att få upp ögonen för MBF! Det blir perfekt inför Svenska Cupen helgen. Kontot heter "mellansvenska_bf" följ för att hänga med i vad som händer från MBF-håll! Tillsammans kan vi göra badmintonen starkare i distriktet.

MBF-Styrelsen 2021/2022
Niklas Sandberg, ordförande
Henrik Åslund, kassör
Linda Östlund, ledamot
Åsa Kastbom, ledamot
Anna Jörholt, ledamot

Skribent: MBF
E-post: Adressen Gömd

Mellansvenska Grand Prix

Distriktsmästerskap

Tävlingskalender

MBF Motion GP

 

 

 

 

 

Postadress:
Mellansvenska Badmintonförbundet
Åsa Hallafors, Avenboksvägen 11
703 75 Örebro

Kontakt:
Tel: 0722147328
E-post: mellansvenska2001@gm...

Se all info

Forza logologologologo logo