Hoppa till sidans innehåll
Årsmötet

Niklas i Helsingborg på förbundets årsmöteshelg!

25 SEP 2015 12:04
Under helgen 19-20 september genomförde Svenska Badmintonförbundet sin årsmöteshelg, med verksamhetskonferens under lördagen och årsmötet under söndagen. Detta ägde rum i Helsingborg Arena. Niklas var på plats och representerade MBF.
  • Skapad: 25 SEP 2015 12:04

Det blev en spännande och intressant helg med mycket inblickar och diskussioner i intressanta ämnen som berör badminton-Sverige i allra högsta grad.

 

Ca 30 personer närvarande under helgen, inklusive hela Svenska Badmintonförbundets styrelse. I övrigt var distriktsrepresentanter och ett fåtal klubbrepresentanter på plats från Skåne i söder till Uppland som det nordligaste distriktet på plats. Ett stort badmintonkunnande med olika synvinklar, mycket intressant att få möjlighet att träffa många nya ansikten och åsikter.

 

Lördagen bjöd på en lång och intensiv Verksamhetskonferens. Vi fick höra om förbundets kommunikation där Jonathan Falck beskrev situationen. Detta följdes av ett grupparbete med intressanta diskussioner om förbättringspotential framförallt av Förbundets hemsida (Väl värt ett besök dagligen nu när många förbättringar skett!).

 

Efter lunchen gavs inblick i nya förslaget för klassningssystemet och rankingen. Därefter gav föreningsutvecklarna (Claes Johansson höll i presentationen) sin bild av sitt arbete. Jonas Herrgårdh beskrev även verksamheten på Euro Center i Uppsala där de främsta spelarna i landet håller till.

 

Dagen mynnade ut i intressenta och heta diskussioner om propositioner och motioner innan dagen avslutades med middag på hotellet.

 

Under söndagen närvarade vi vid invigningen av Veteran VM, som arrangeras i Helsingborg under veckan, innan årsmötet drog igång. Mötet gick snabbt och smärtfritt. För att läsa förbundsstyrelsens sammanfattning se denna länk: Förbundets sammanfattning

 

En trevlig helg med mycket inspiration och tankar med sig i bagaget hem!

Skribent: Niklas Sandberg

Mellansvenska Grand Prix

Distriktsmästerskap

Tävlingskalender

MBF Motion GP

 

 

 

 

 

Postadress:
Mellansvenska Badmintonförbundet
Åsa Hallafors, Avenboksvägen 11
703 75 Örebro

Kontakt:
Tel: 0722147328
E-post: This is a mailto link

Se all info

Forza logologologologo