Hoppa till sidans innehåll

7 medaljer för Mellansvenska på Svenska Cupen!

26 APR 2016 10:43
Vilken helg! Vårt lag imponerade i Svenska Cupen i Uppsala under helgen som var (23-24 apr).
  • Skapad: 26 APR 2016 10:43

Förberedelse och upptakten till tävlingshelgen skedde två veckor innan tävlingen skulle spelas. I Örebro möttes 19 målmedvetna spelare för att träna i hopp sig i framförallt dubbel och mix. Under Nikolas Demetriades och Edwin Sjödins ledning genomfördes tre träningspass och ett mentalträningspass under söndagen den 10 april. Som tränare måste jag säga att jag är imponerad över spelarnas fokus, glädje och målmedvetenhet under träningsdagen. Koncentration i alla moment liten som stor och till sista stretchövningen. Vi kände att vi var ett lag som tillsammans skulle spela, kämpa i Uppsala! Och som vi kämpade och spelade i Uppsala! Många bra matcher och framförallt en anda av att aldrig ge sig och kämpa till sista boll. Jag vill verkligen uppmuntra alla spelare. Det finns så mycket talang, kämpaglöd och vilja att lära, så ni kan bli hur bra som helst. Det viktigaste av allt- ha roligt.

Till finaldagen så hade vi ett antal spelare kvar. Grattis Emma Wallin och Stina Granqvist till brons i dubbel. Grattis Filip Lundqvist och Alice Lindhe till brons i mix. Grattis Elin Öhling och Andy Lojander till brons i mix. Grattis Alice Lindhe och Cecilia Andreasson till brons i dubbel. Grattis Elin Öhling och Emmy Lennrud till silver i dubbel. Grattis Alice Lindhe till silver i singel.Grattis Elin Öhling till Guldet i singel. 7 medaljer till oss i mellansvenska badmintonförbundet.


Jag vill också passa på att tacka alla ni föräldrar och coacher som stöttade, coachade och hjälpte till på olika sätt!// Ordförande MBF Nikolas Demetriades

Skribent: Nikolas Demetriades

Mellansvenska Grand Prix

Distriktsmästerskap

Tävlingskalender

MBF Motion GP

 

 

 

 

 

Postadress:
Mellansvenska Badmintonförbundet
Åsa Hallafors, Avenboksvägen 11
703 75 Örebro

Kontakt:
Tel: 0722147328
E-post: This is a mailto link

Se all info

Forza logologologologo