Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Ansökningsperioden för nästa projektperiod stängs den 28 augusti.
 
Sista ansökningsdag för LOK-stöd för vårens aktiviteter är den 25 augusti. Ansökan gör ni på er förenings IdrottOnline-sida.
 
Badminton Europe meddelade i dag att Veteran EM i Kroatien är framflyttad till nästa år, på grund av den pågående corona-pandemin.
 
Minnesord av förbundsordförande Tommy Theorin.
 
Åsa Strindlund ansvarar under en övergångsfas för verksamhetsområdet Elit och landslag.
 
En framgångsrik säsong fick ett plötsligt slut i mars för dubbelparet Clara Nistad och Moa Sjöö. Sedan dess har mycket sett annorlunda ut för de två svenska badmintonspelarna.
 
Musiken pumpar ur högtalarna och på banorna ligger ett snötäcke av fjäderbollar. Tempot och energin är på topp när spelarna på Eurocenter kör tuff mångbollsträning.
 
Svenska Badmintonförbundet söker en Centertränare till förbundets nationella träningscenter Eurocenter i Uppsala från augusti 2020.
 
Svenska Badmintonförbundet är mycket glada att kunna presentera Hannes Andersson som ny utbildningsansvarig på förbundet.
 

SGP 1 byter tävlingsdatum

(2020-07-07 10:04)
Tävling/Serie har i samråd med IFK Umeå beslutat flytta fram datumet för SGP 1 till 17-18 oktober
 
Mattias Borg arrangerar i dagarna ett Damsingelläger för hela 38 tjejer från U13 till seniorlandslag. Överskottet går till Svenska Badmintonförbundet.
 

Veteran SM flyttas

(2020-06-30 08:09)
Svenska Badmintonförbundet har beslutat att flytta Veteran SM till vecka 45. Tävlingen kommer fortsatt att arrangeras av Tranås BMK. Beslutet gäller under förutsättning att FHMs regler har lättats.
 
Under perioden 29 juni - 3 augusti kommer kansliet på Svenska Badmintonförbundet att hålla stängt.
 
Brinner du för att utveckla svensk badminton och ser vad vi behöver förändra för att lyfta oss och ta nästa steg mot världseliten? Då kan du vara rätt person för tjänsten som sportchef.
 
Brinner du för att utveckla svensk badminton, ser du vad vi behöver förändra för att lyfta oss och ta nästa steg mot världseliten? Då kan du vara rätt person för tjänsten som sportchef.
 

Rookie Team Cup

GOT ELIT

DM Göteborg

 

Boka bana online

 Idrottslyftet

       SISU

 

 Sponsorer:

 

 Följ oss på:

Postadress:
Göteborgs Badmintonförbund
Roger Johansson, Svedjevägen 25
433 49 Partille

Kontakt:
Tel: 0707426936
E-post: s.roger.johansson@telia.com

Se all info

logologologologologo