Hoppa till sidans innehåll

Utveckling av verksamhetsområde förening- och distriktsutveckling

04 OKT 2017 14:47
Verksamhetsområdet består av en tidigare presenterad styrgrupp, samt en stor grupp resurspersoner spridda runt om i hela landet med olika funktioner, kompetenser och erfarenheter. Nu finns en lista på dessa resurspersoner med kontaktuppgifter.
  • Skapad: 04 OKT 2017 14:47

Då all utveckling i vårt verksamhetsområde sker ute i våra föreningar och distrikt, så har vårt mål varit att dels tydligt synliggöra de resurser och kompetenser som finns i organisationen som t. ex. certifierade kursinstruktörer för tränare, ledare och domare. Dessutom har många blivit tillfrågade att vara tillgängliga som resurspersoner p.g.a. sin kunskap, engagemang, erfarenhet och sina nätverk ute i föreningar och distrikt. Tanken med detta är att dessa personer formellt ska vara ett öra och språkrör mellan föreningar/distrikt och anställd föreningsutvecklare, samt verksamhetsområdets styrgrupp.

Dessa personer kommer också att användas som bollplank och resurs av föreningsutvecklare och verksamhetsområdets styrgrupp för att vi tillsammans ska utveckla svensk badminton optimalt ur ett förenings- och distriktsperspektiv.

Den nu publicerade listan på resurspersoner är ett levande dokument och kommer kontinuerligt kompletteras med nya personer och förhoppningsvis kompletteras med nya funktioner och kompetenser. Uppdatering av resurspersoner kommer att kommuniceras ut kontinuerligt genom månadsbrev föreningsutveckling och utbildning, samt att det ligger på hemsidan under Förening med en egen rubrik.

Rekryteringsarbetet för att stärka förening och distrikt är ett ständigt pågående arbete. Vi vill dock betona att alla är hjärtligt välkomna att komma in med förslag på namn, eller idéer och tankar på vad vi bör jobba med för att vi ska nå så bra resultat som möjligt.

Har ni frågor eller förslag så kontaktar ni föreningsutvecklare Claes Johansson eller någon i verksamhetsområdets styrgrupp som finns med på förteckningen av resurspersoner.

Här hittar du dokumentet med kontaktuppgifter till resurspersoner inom förening och distrikt

Du hittar även dokumentet under För föreningen i menyraden här ovan, sen väljer du fliken Resurspersoner i vänsterkolumnen.

Skribent: Claes Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo