Hoppa till sidans innehåll

Stort svenskt deltagande på World Coaching Conference i Glasgow

24 AUG 2017 12:00
Det är mycket glädjande att en stor grupp svenska tränare tagit initiativ till fortbildning genom att delta på World Coaching Conference, samt i mån av tid titta på badminton i absolut världsklass under VM i Glasgow.
  • Skapad: 24 AUG 2017 12:00

Följande svenska tränare deltar på konferensen: Jens Eriksson, Peter Kapetz, Thomas Csiffary, Alexander Böök, Robin Lundgren, Mats Persson, Kristin Evernäs, Fredrik Flink, Christoffer Ray, Max Fonseca och Boxiao Pan. 

Det är tränarna själva som har tagit initiativ till att delta på konferensen, och de har gjort det ekonomiskt möjligt genom att de sökt idrottslyftsbidrag hos Badminton Sweden och sina Sisudistrikt, samt stöd hos distriktförbund och sina föreningar. Dessutom har deltagarna gått in med egna medel för att kunna deltaga på denna högkvalitativa fortbildning som är arrangerad av BWF.

Thomas Csiffary kommer att hålla en dragning och sammanfattning från World Coaching Conferens under utbildningshelgen på Bosön 2-3 september. Dessutom kommer det efter VM och konferensen att publiceras en rapport på hemsida och i nyhetsbrevet kring utbildning- och föreningsutvecklings.

Kolla in trailern för mer information: BWF World Coaching Conferens

Skribent: Claes Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo