Hoppa till sidans innehåll

Stort intresse för Shuttle Time i Mellerud

26 JAN 2018 08:00
BMK Stinget från Mellerud har anordnat en Shuttle Time-utbildning för klubbens medlemmar. Både spelare, föräldrar och tränare har tagit sig an kursen med stort intresse.
  • Skapad: 26 JAN 2018 08:00

Kursinstruktör Viktor Weiberg har haft hand om utbildningen i Rådahallen i Mellerud där de cirka 15 deltagarna samlades strax före jul. Tanken var från början att bjuda in även från omkringliggande klubbar men hemmaföreningen BMK Stinget fick ihop en så pass stor grupp att det inte blev aktuellt att bjuda in fler.

− Det har varit väldigt kul då det är en väldigt engagerad och nyfiken grupp. Shuttle Time är ett bra material som de flesta blir nyfikna på, både spelare, tränare och föräldrar. Vi har fått med egentligen alla målgrupper, säger Viktor Weiberg.

Gruppen som består av deltagare i alla åldrar - från tonår och uppåt – har fått till goda diskussioner och kommer att fortsätta med Shuttle Time-upplägget under våren.

− Det har varit mycket frågor kring allt möjligt. Vi har haft ett jättebra klimat där vi sagt att alla frågor välkomna. Det blir en del kortare sidospår, men bra diskussioner kring badminton, säger Viktor. 

Shuttle Time är Badminton World Federations globala lektionskoncept som är mycket användbart i nybörjargrupper för barn och ungdomar 5-15 år. Läs mer om Shuttle Time här.

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo