Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Shuttle Time i Småland

10 DEC 2018 15:04
Det var stort intresse och hela 17 deltagare då Badminton Sweden i samverkan med Älmhults Badmintonklubb arrangerade Shuttle Time-kurs första advent.
  • Skapad: 10 DEC 2018 15:04

Heldagsutbildningen ägde rum i Linnéhallen i Älmhult söndag 2 december. Utbildningen lockade ett stort antal deltagare som under ledning av Mattias Borg fick lära sig grundläggande kunskaper för att leda badmintonskolegrupper och likande. 

- Det var ett stort åldersspann på deltagarna men alla var jätteduktiga. Jag tror de fick med sig ny inspiration och nya idéer till övningar som finns i kursmaterialet. Jag brukar själv plocka övningar därifrån, det är lätt annars att hamna i samma hjulspår som man alltid kört, säger Mattias Borg.

De sammanlagt 17 deltagarna kom från Carlshamns Bmf, Markaryds Bmk, Växjö Bmk och hemmaklubben Älmhults Bmk.

- Väldigt roligt med så stort intresse bland klubbarna i Småland och Blekinge. Tack till Älmhult som arrangerade, hälsar Mattias Borg.

Shuttle Time är Badminton World Federations globala lektionskoncept avsett för skolidrott men som även är mycket användbart i föreningars badmintonskolegrupper. Läs mer om Shuttle Time här.

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo