Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Shuttle Time i Göteborg

04 MAJ 2018 12:51
Den 14:e april genomfördes BWF-utbildning Shuttle Time i Göteborg med ett stort antal deltagare.
  • Skapad: 04 MAJ 2018 12:51

24 deltagare från Göteborg med omnejd deltog i denna intensiva och omfattande utbildningsdag i Gamlestadshallen under ledning av Sunniva Aminoff, Lars Sologub och Mattias Borg.

− Detta är en mycket högkalibrig ledarutbildning som definitivt kommer att göra ordentlig positiv skillnad för badmintonsporten i Sverige. Den unisona känslan och nöjdheten bland deltagarna var mycket positiv och detta är en utbildning vi definitivt ska utveckla i Sverige, säger Sunniva Aminoff.

Eftersom kursen lockade så många deltagare återkommer utbildningen redan 26 maj i Göteborg, under Sunniva Aminoffs ledning. Du hittar info och inbjudan här.

I samband med Shuttle Time-utbildningen gick förre storspelaren Mattias Borg instruktörsutbildningen för Shuttle Time och godkändes med glans. Mattias är kursledare för Shuttle Time-kurs i Enskede Rackethall, Stockholm 27 maj, se inbjudan.

Shuttle Time är Badminton World Federations globala lektionskoncept avsett för skolidrott men som även är mycket användbart i föreningars badmintonskolegrupper. Läs mer om Shuttle Time här (Badminton Sweden) och här (BWF).

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo