Hoppa till sidans innehåll

Coach Level 1 tränarutbildningar i höst

21 SEP 2016 12:33
BWFs Coach Level 1-utbildningar hålls i Stockholm 29-30 oktober och i Göteborg 3-4 december 2016.
  • Skapad: 21 SEP 2016 12:33

Badminton Sweden bjuder in till två Coach Level 1-utbildningar i höst, i Stockholm respektive Göteborg.

Coach Level 1 är den inledande kursen i Tränarutbildningsstegen och är öppen för dig som fyllt 18 år och har grundläggande badmintonkunskaper. Coach Level 1 är en BWF-certifierad tränarutbildning och består av två kurshelger med minst fyra veckors praktikperiod i badmintonförening däremellan.

I Stockholm hålls utbildningens Del 1 i samverkan med Stockholms Badmintonförbund i Enskede Rackethall 29-30 oktober, datum för Del 2 är ännu inte fastställt. Kursledare är BWF-certifierade tränarutbildaren Thomas Aidehag, Stockholm, tillsammans med Helen Ward, välmeriterad spelare och utbildare för Badminton England och Badminton Europe. Kursspråk engelska och svenska. Helen är en erkänt duktig pedagog och ni behöver inte vara oroliga över era engelskakunskaper, svenske utbildarproffset Thomas Aidehag kommer att bistå er på bästa sätt!

I Göteborg hålls utbildningens del 1 i samverkan med Göteborgs Badmintonförbund i Gamlestadshallen 3-4 december, datum för Del 2 är ännu inte fastställt. Kursledare är BWF-certifierade tränarutbildarna Thomas Aidehag och Johan Blom.

Fler distrikt är välkomna att arrangera Coach Level 1 eller andra tränarutbildningar, kontakta Åsa Strindlund för samverkan.

Länk till anmälan här.

Läs mer om Coach Level 1 här.

Läs mer om Tränarutbildningsstegen här.

Skribent: Åsa Strindlund
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo