Hoppa till sidans innehåll

Coach Level 1-utbildningar vid regionslägren i augusti

15 JUN 2018 10:49
Coach Level 1-utbildningar erbjuds i samband med de fyra regionslägren i augusti som hålls i Malmö, Trollhättan, Täby och Umeå. Sista anmälningsdag är 20 juli, här hittar du inbjudan och all information.
  • Skapad: 15 JUN 2018 10:49

Tack vare gott samarbete med arrangerande föreningar erbjuds Del 1 av Coach Level 1-utbildningen parallellt med regionslägren på samtliga fyra lägerorter, dvs Malmö, Trollhättan, Täby och Umeå. Datum för avslutande helgen, Del 2, på respektive ort meddelas i slutet av juni.

Inbjudan Coach Level 1-utbildning i samband med regionslägren augusti 2018.

- Vi har konstaterat ett behov att utöka teknikinnehållet i Coach Level 1-utbildningen och inleder därför kursen redan fredag eftermiddag. Såväl deltagare som kursledare har önskat att mer tid ska ägnas åt slag- och fotarbetesteknik, säger Åsa Strindlund, utbildningsansvarig. Detta är ett sätt för nya kursdeltagare att få med sig mer teknikkunskaper från utbildningen.

- Förhoppningen är att samtliga föreningar med uttagna spelare anmäler minst en tränare till tränarutbildningen. Naturligtvis är även tränare i andra föreningar välkomna. Viss del av kursen kommer att vara integrerad med lägret, vilket gör att samtliga som går kursen kommer att ta del av sina spelares träning, samt få med sig erfarenheter och kunskaper från ansvariga tränare på lägret, utöver allt som förmedlas i det ordinarie kursprogrammet, förklarar Claes Johansson, föreningsutvecklare.

Tränare som redan gått Coach Level 1 uppmuntras delta i Teknik Clinics som erbjuds härnäst under Utbildningshelgen på Bosön 1-2 september, se Inbjudan Bosön.  

Coach Level 1 är det första obligatoriska steget i vår tränarutbildningsstege. Läs mer om våra tränarutbildningar här.

Fotot visar några av Badminton Swedens utbildare för Coach Level 1: Kristin Evernäs, Lars Sologub, Simon Erlandsson, Peter Granqvist och Alexander Böök.

Fotograf: Calle Bergqvist. 

Skribent: Åsa Strindlund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo