Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till årets Utbildningshelg på Bosön

22 JUN 2016 07:46
Varmt välkomna till Badminton Swedens traditionsenliga Utbildningshelg på Bosön! Vik första helgen i september för en intressant och utvecklande badmintonhelg, med bl a Sverigepremiär för Shuttle Time och Badmintonspecifik Plattformen.
  • Skapad: 22 JUN 2016 07:46

Inbjudan och kursprogram finner du här.

Var med på Sverigepremiären för Shuttle Time, Badminton World Federations innovativa lektionskoncept för nybörjargrupper! Öppen för deltagare från 16 år, dvs ingen 18-årsgräns som tidigare angivits. Kombinera din Shuttle Time-certifiering med en fördjupningskurs i teknikutlärning för tränare på olika nivåer, med vassa utbildarduon Thomas Csiffary, Spårvägen, och Jens Eriksson, Fyrisfjädern, som håller Teknik Clinic.

Är du är en av dem som velat gå Sisu-utbildningen Plattformen men inte fått plats i ditt distrikt, kan du ta chansen och gå en specialanpassad variant av Plattformen för badminton, under ledning av rutinerade utbildaren Viktor Weiberg.

Ni som vill lära er allt om att vara matchledare under seriematcher, sköta tävlingsplanering, eller hur man bemannar och sköter sekretariat under tävlingar ges tillfälle att gå kurs i Tävlingsplanering/Tournament Planner, där det nya verktyget för obligatorisk registrering och rapportering av seriematcher introduceras: League Planner.

Under lördag kväll bjuds ni på middag och kvällsföreläsning i idrottspsykologi med en av Riksidrottsförbundets meriterade idrottspsykologer. Genom kunskap och ökad förståelse för ämnet skapas möjligheter att hjälpa idrottare såväl som tränare och ledare att må och prestera bra på träning och tävling, såväl i vardagen som vid mästerskap.

Kursavgifterna inkluderar måltider, dvs fika och lunch under kursdagarna, samt middag och föreläsning lördag kväll.

Övernattning på Bosön anges i anmälan men bekostas av deltagaren.
Del i dubbelrum inkl frukost kostar 590 kr/natt.
Enkelrum inkl frukost kostar 1 050 kr/natt.

Sista anmälningsdag: 31 juli.

Anmäl genom att klicka här.

Vi ser fram emot att få träffa tränare och ledare från hela Badmintonsverige som vill utvecklas, bidra till utveckling, fortbilda sig och ha en riktigt givande helg tillsammans med badmintonkollegor på härliga Bosön!

Har någon problem att öppna länken mailar jag gärna en pdf med inbjudan och program.

Vid frågor och funderingar, kontakta
Åsa Strindlund, Utbildningsansvarig
Tel 0709-60 63 93           
This is a mailto link

Skribent: Åsa Strindlund
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo