Hoppa till sidans innehåll

Shuttle Time-utbildning under Swedish Open

12 DEC 2017 11:06
Shuttle Time är ett vinnande koncept från BWF med utförligt lektionsmaterial för badmintonskolegrupper. Under Swedish Open presented by RSL i Lund håller Maria Jönsson en utbildning som passar för tränare, föräldrar och idrottslärare.
  • Uppdaterad: 06 MAR 2018 10:04

Samtidigt som svenska och internationella storspelare gör upp om titeln i Swedish Open så banar Maria Jönsson vägen för att utbilda framtida stjärnor då hon håller Shuttle Time-utbildning i Sparbanken Skåne Arena. Heldagskursen äger rum lördag 20 januari i arenans uppvärmningshall.

Shuttle Time är Badminton World Federations globala lektionskoncept som är mycket användbart i nybörjargrupper för barn och ungdomar 5-15 år. Lättillgängligt och utförligt lektionsmaterial inklusive app tillhandahålls för att underlätta genomförandet av träningspass i badmintonskolegrupper.

 Maria Jönsson Shuttle Time 2017

Maria Jönsson är BWF-certifierad utbildare. Utbildningen pågår klockan 9-16 och kostar 500 kronor i anmälningsavgift, då ingår lunch, utbildningsmaterial och även biljetter till Swedish Open. Utbildningen kräver inga förkunskaper - tränare, föräldrar och idrottslärare är välkomna.

Anmäl dig här

Shuttle Time Tränar- och lärarutbildning

Med: Maria Jönsson, cert. utbildare BWF.

Var: Sparbankshallen Skåne Arena, uppvärmningshallen.

När: Lördag 20 januari klockan 9-16.

 

Läs mer om Shuttle Time

Se hela utbildningsprogrammet på Swedish Open 2018

Skribent: Martin Ridderstolpe
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo