Hoppa till sidans innehåll

Vill du se förändring, gör din röst hörd – på rätt sätt

13 APR 2022 09:00
Valberedningen ser nu över styrelsens struktur och sammansättning, med fokus på kompetens och intresse för svensk badmintons utveckling.
  • Skapad: 13 APR 2022 09:00

Detta arbete har aktualiserats efter att vår tidigare ordförande Tommy Theorin valde att lämna sin post häromveckan.

Vad som är prioritet just nu är att rekrytera en styrelse vi tror kan bygga ett väl fungerande styrelsearbete under ny ledning med möjlighet till ett positivt arbete framåt.

Det är flera olika roller vi söker. I ordföranderollen ser vi en ordförande som är intresserad av styrelsens övergripande ansvarsområden, samt har ett modernt ledarskap som engagerar. Parallellt ser vi gärna att yngre personer identifieras för att ingå i förbundsstyrelse. Vi värdesätter också kandidater som har en bakgrund inom marknad/kommunikation till förbundsstyrelsen.

Om du som distrikt, förening eller enskild individ har namn du finner lämpliga att sitta i en förbundsstyrelse, skicka in dem till oss. Vår uppgift är sedan att utifrån dessa namn försöka formera ett lag som kan göra Svensk Badminton än starkare iframtiden. Allt utgår från er som medlemmar, klubbar och distrikt i Badmintonsverige.

Passa på, gör din röst hörd och skicka in namn till oss så lovar vi att göra vårt bästa för att komplettera den nu sittande styrelsen med ytterligare kloka och insiktsfulla människor.

Rent formellt avser inte Svenska badmintonförbundet att kalla till något extra årsmöte, och vi jobbar nu efter sittande styrelses önskemål. Om någon skulle ha en avvikande uppfattning finns möjligheter i stadgarna till detta. Styrelsen har signalerat att intressanta människor för kommande mandatperioder gärna kan adjungeras till styrelsen fram till den kommande årsstämma som sker i september.

Ta chansen att lyfta de människor du tror kan ha betydelse för framtidens Badmintonsverige.


Med vänlig hälsning

Roland Jönsson, Stefan Sjöö, Johanna Ingemarsson
Valberedningen i Svenska Badmintonförbundet

Kontaktuppgifter:
Johanna Ingemarsson 0704–686723, 
This is a mailto link

Stefan Sjöö, 0708–155115, This is a mailto link

Roland Jönsson, 0704–865754, This is a mailto link

Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo