Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Victor Badmintonligan återstartar tidigast i slutet av februari

25 JAN 2021 17:26
Svenska Badmintonförbundet har beslutat att starta upp Victor Badmintonligan tidigast under vecka 8, det vill säga om fyra veckor.
  • Uppdaterad: 25 JAN 2021 17:26

Victor Badmintonligan har varit pausad sedan den 14 november på grund av en ökad smittspridning i samhället. Då den rådande covid-19 smittspridningen visar svagt positiva tendenser har bedömningen nu gjorts att ligan kan starta upp på nytt i slutet av februari. Victor Badmintonligan klassas som yrkesmässig verksamhet vilket möjliggör att den kan återupptas, då tävlingsstopp samtidigt gäller för övriga av förbundet sanktionerade tävlingar. 

Svenska Badmintonförbundet följer Folkhälsomyndighetens uppdateringar och utvärderar situationen löpande och beslutet kan omprövas om läget förändras.

I det ursprungliga spelprogrammet återstår en omgång samt en uppskjuten match av grundserien som följs av en mellanserie och därefter slutspel för sex av de åtta lagen.

Information om nya matchdatum kommer under de närmaste veckorna. Eventuella förändringar av serieupplägget kan bli aktuella vilket också kommer att meddelas i samband med att matchdatumen släpps. 

Läs mer om Victor Badmintonligan på www.badmintonligan.se.

Skribent: Mia Thorsélius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo