Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsområde Tävling/Serie söker nya medarbetare

18 DEC 2019 11:29
Verksamhetsområdet Serie/Tävling arbetar med alla våra serier (lagspel) och individuella tävlingar som finns i landet. Området är stort och viktigt för vår potential att växa och bli större
  • Skapad: 18 DEC 2019 11:29

Verksamhetsområdet ansvarar för genomförandet av de nationella elitevenemangen såsom SM, Svenska Badmintonligan, Slutspelet i Lag SM, Lag SM ungdom och våra nationella elittävlingar SJT/Elit U19 och SGP.

Gruppens ansvar primärt ligger i att tillse att alla kategorier av spelare oavsett nivå, ålder eller förutsättningar har ett attraktivt urval att välja på. Dessutom har verksamhetsområdet ansvar för att våra regler är uppdaterade, att våra nivåer på tävlingar fungerar.  Att vi har arrangörer till våra evenemang och att vi framåt hittar nya och spännande former för att tävla i vår sport.

Serie/Tävling styrs av en styrgrupp där ansvarig från styrelsen är Daniel Toll och där ansvarig tjänsteman är Christer Olsson. Styrgruppen består av Pär Lindau, Roger Johansson, Thomas Angarth och Malin Svensson.
Styrgruppen har som ansvar att organisera verksamheten och vara ansvariga för de beslut som fattas i verksamhetsområdet.

Vi letar ständigt efter nya människor intresserade av att vara med i vårt arbete. Är du intresserad, hör gärna av dig till Christer Olsson  This is a mailto link  +46708211146.

Skribent: Christer Olsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo