Hoppa till sidans innehåll

Värdskap i världsklass

22 FEB 2022 09:56
En månad har nu gått sen Victor Swedish Open genomfördes i Uppsala. Vilken upplevelse det blev!
  • Skapad: 22 FEB 2022 09:56

I efterarbetet har det utvärderats och blickats framåt, för att kunna leverera ett minst lika bra evenemang kommande år.
Från förbundets sida har vi tidigare riktat ett stort tack till alla närvarande föreningsrepresentanter, som bidrog till att göra evenemanget till en folkfest. Tack igen, och förstås, välkommen tillbaka ett annat år. Vi är väldigt stolta över ”mötesplatsen Swedish Open” och allt vad den betyder.
Nu är det dags att lyfta och hylla hela den lokala staben av arrangörer, med Stefan Sjöö i spetsen, som gjorde ett fantastiskt arbete i planering och genomförande.
Att arrangera ett event av den här storleken kräver sin organisation och samarbete. Först all minutiös planering, sen en leverans i skarpt läge med tusen och en detaljer. Detta under mycket speciella förhållanden med ett covid-protokoll att förhålla sig till.

Det som många tar med sig från evenemanget är den trimmade, glada, positiva organisationen som gjorde allt för att lösa stort som smått, från morgon till kväll. Det var ett värdskap och lagspel av bästa mått, på många sätt fantastiskt att få uppleva.
Tack organisationen i Uppsala, för värmen, alla leenden och passionen.
Ni fick Victor Swedish Open 2022 att lyfta!

Tack, hälsar styrelse och kanslipersonal

Foto: Torbjörn Jansson


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo