Hoppa till sidans innehåll

Skifte i ordföranderollen – Tommy Theorin lämnar

23 MAR 2022 17:04
Tommy Theorin lämnar rollen som ordförande i Svenska Badmintonförbundet och Pernilla Ståhle tar över.
  • Skapad: 23 MAR 2022 17:04

Tommy blev ordförande i förbundet hösten 2016 och har gjort ett stort avtryck på både ett nationellt och internationellt plan.
Han har bland annat varit en stark kraft i genomförandet av Swedish Open och förespråkare av Badmintonligan och SGP-tävlingar (Svenskt Grand Prix). Med sig in
i utvecklingsarbetet har han haft sina tidigare meriter och erfarenheter från andra idrotter som fotboll och ishockey där han i olika roller varit framgångsrik i att skapa intressanta och säljande event som attraherat stor publik.
Han har även drivit frågor i våra internationella organ BWF och BEC, till exempel rörande kriterier i Paralympics för ökad möjlighet till svenskt deltagande. Nyligen var han även en drivande kraft kring badmintonsportens unisona solidaritet med Ukraina.

Därtill kan vi lägga SBF:s coronagrupp, samt att han helt nyligen varit en huvudperson kring inköp av badmintonmattor till SBF för våra nationella och internationella evenemang.

Pernilla Ståhle har varit vice ordförande i förbundsstyrelsen
och blir nu tillförordnad ordförande.
– Tommy har visat ett
stort engagemang, där han lagt mycket av sin fritid på detta ideella och bitvis tidskrävande uppdrag. Vi riktar ett stort och innerligt tack, det har varit ovärderliga insatser över tid som betytt väldigt mycket för svensk badminton.

Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo