Hoppa till sidans innehåll

Så här följer du Victor Swedish Open

19 JAN 2022 07:00
Victor Swedish Open är i gång i Uppsala. Här hittar du allt du behöver för att kunna följa badmintonfesten – även om du inte kan vara på plats i IFU Arena.
  • Uppdaterad: 16 JAN 2022 15:40

Bilden ovan: Felix Burestedt är förstaseedad i herrsingel i Victor Swedish Open i Uppsala. 

Torsdag till söndag spelas årets upplaga av Victor Swedish Open, Sveriges största internationella badmintontävling. Här finns toppspelare från europeiska länder som Danmark, Frankrike, Holland, Tyskland, Ryssland, Spanien, men också spännande spelare från starka asiatiska badmintonnationer som Indien och Malaysia.

Och så förstås den svenska landslagseliten med Felix Burestedt i spetsen. Felix är förstaseedad i herrsingel. Seedade är också damdubbelparet Johanna Magnusson/Clara Nistad. Men många andra starka svenska spelare deltar; som Edith Urell i damsingel, syskonen Moa och Tilda Sjöö i damdubbel, Joel Hansson//Melker Z-Bexell i herrdubbel och Gustav Björkler i herrsingel.

Tidschemat för tävlingen ser ut så här.

Torsdag: Kvalspel kl 09-21.

Fredag: Inledande omgångar kl 09-21.

Lördag: Kvartsfinaler kl 10 och semifinaler kl 16.

Söndag: Finaler kl 10.

Till torsdagens kvalspel är det fri entré, och det finns biljetter kvar till fredagens och söndagens spel. På lördagen är hallen utsåld. Men även om du inte kan vara på plats i hallen i Uppsala kan du följa Victor Swedish Open.

Badminton Europe sänder hela tävlingen från start till mål. Att följa sändningen kostar inget, du behöver bara logga in. Här kan du se direktsändningen

Här hittar du resultat, lottningar och detaljerade tidsscheman.

Mer information finns på Victor Swedish Open-sajten. Läs här.

Nyheter, kommentarer, intervjuer och massor av bilder från badmintonfesten i IFU Arena kan du ta del av på Badminton Swedens sajt och sociala medier. Missa inte det! 

 

 

Skribent: Jonathan Falck
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo