Hoppa till sidans innehåll

Så blir du stödsponsor till Victor Swedish Open

30 OKT 2019 10:57
Victor Swedish Open arrangeras i IFU Arena, Uppsala, den 16-19 januari. Nu kan du vara med och stödja tävlingen som sponsor.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 10:57

Swedish Open har arrangerats under många år med spelare i världsklass. Efter tre år i Lund flyttar nu tävlingen till Uppsala och IFU Arena. Tävlingen är viktig för både våra egna spelare, för förbundets internationella status och för synligheten av vår sport i Sverige.

Spelare och ledare från hela världen har uppskattat tävlingens höga kvalitet och servicenivå.  Av dessa anledningar har förbundet årligen investerat ekonomiska medel i tävlingen. 

Bli stödsponsor till Swedish Open 

Driver du ett företag, är en förening, en privatperson, eller ett förbund – bli stödsponsor till Victor Swedish Open! Du kan välja att bidra med Tusenlappen eller Hundringen!

För 1000 kronor får du ditt företagsnamn med logo i programbladet och dessutom får du en fribiljett till hela arrangemanget på plats.

Har du kompisar eller kontakter som har företag, fråga även dem. Drar du in fem sponsorer på 1000 kronor bjuder vi på fem fribiljetter och fri övernattning för två personer i dubbelrum fredag till lördag eller lördag till söndag. 

Du kan anmäla dig redan nu till This is a mailto link så skickar vi ut en faktura på partnerskapet lite längre fram. Om du säljer in till dina kontakter, skriv att Du sålt in det så vi kan hålla koll på alla som levererar fem kontakter. 

Hundringen är en sponsringsform där även privatpersoner kan bidra. Den introducerades redan under Swedish Open i Malmö 1985 och har återkommit under de tre senaste åren. Upp emot 200 personer har varit med årligen. Swisha in 100 kr till 123 19 983 68 (Svenska Badmintonförbundet) och som tack för hjälpen får du ditt namn i programbladet. Glöm inte att notera ditt namn.

Kom och titta på tävlingen

Vi hoppas naturligtvis också att många av er bidrar till tävlingen med er närvaro. Vi har förhoppningar om bra startfält och svenska framgångar. Dessutom med massor av kringaktiviteter som gör att ett besök i Uppsala under helgen kan ge alla som älskar badminton en härlig upplevelse. Boka alltså redan nu in 16-19 januari 2020. Du kommer kunna följa allt innan och under tävlingen på vår nya hemsida för tävlingen, besök den gärna redan nu - www.swedishopen2020.se.

Hälsningar,

Tommy Theorin
Tävlingsledare

Stefan Sjöö
Projektledare                         

Skribent: Johan Lundberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo