Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Planera in höstens utbildningar

28 JUN 2021 16:07
Badminton Swedens utbildningsverksamhet har nu färdigställt kalendern för höstens centrala och lokala tränarutbildningar. Planera in redan nu vilket av utbildningstillfällena som passar bäst för era tränare!
  • Skapad: 28 JUN 2021 16:07

Efter inställda utbildningar höst och vår på grund av coronapandemin, planerar Badminton Sweden nu för att kunna genomföra utbildningar med start i augusti. Vi följer fortsatt råd och anvisningar från RF och Folkhälsomyndigheten vilket kan komma att innebära anpassningar i deltagarantal för att kunna genomföra kurser på ett smittsäkert sätt.

En ny utbildningskalender hittar ni HÄR och den ligger även länkad på förbundets hemsida under fliken Utbildning. Inbjudan för respektive kurstillfälle läggs ut som hyperlänk (klickbar text) i utbildningskalendern löpande under säsongen i samverkan med kursarrangören. Notera att det alltid finns utrymme för att komplettera kalendern om en förening eller distrikt upptäcker behov för utbildning under rådande säsong. Sista datum för att ansöka om bidrag genom projektstöd utbildning är 1 september. 

Här hittar ni mer information Badminton Swedens Tränarstege.

För frågor gällande tränarutbildningar och utbildningskalendern, kontakta utbildningsansvarig Hannes Andersson
This is a mailto link

För frågor gällande utbildningar för tekniska funktionärer, kontakta tävling/serieansvarig Mia Thorsélius This is a mailto link

För frågor om projektstöd utbildning, kontakta föreningsutvecklare Claes Johansson
This is a mailto link
Tel: 0707-682740

Skribent: Hannes Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo