Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ny föreningsutbildning med Thomas Csiffary

31 MAJ 2021 10:41
Ny digital föreningsutbildning riktad till föreningar startar den 10 juni med Thomas Csiffary som utbildare. Sista anmälningsdag är torsdag 3 juni.
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2021 16:12

Svenska Badmintonförbundet bjuder i juni in till inspirations- och utbildningskvällar riktade till föreningar runt om i Sverige, stora som små. Länk till inbjudan och anmälan. 
Det som ligger till grund för initiativet är en ny digital föreningsutbildning som premiärkörs av kursledare Thomas Csiffary, projektledare barn- och ungdomsutveckling.

Kvällen syftar till att hjälpa klubbar i sin utveckling av spelare och kommer behandla såväl nycklar och tips hur vi motiverar spelare, men även hur vi ger dem goda förutsättningar för inlärning av teknik i fotarbete och racket. Både strukturellt och organisatoriskt, men även genom vårt ledarskap.

- De föreningsutbildningar vi sjösätter nu i juni är det första steget i en tredelad utbildning Svenska Badmintonförbundet kommer att erbjuda föreningar. Vi kan kalla detta en smygpremiär då vi är ivriga att komma igång redan nu och ser möjligheter med flexibiliteten i det digitala formatet säger Hannes Andersson, Utbildningsansvarig på Svenska Badmintonförbundet. Det har funnits en stor efterfrågan på denna typen av föreningsutbildning både hos tränare och föreningsledare samtidigt som Thomas tidigare genomfört liknande föreläsningar i förbundets regi med mycket positiv respons.

Mer information om den digitala föreningsutbildningen kommer förmedlas på informationsträffen 27 maj. Hela föreningsutbildningen (3-steg) kommer att presenteras i sin helhet under hösten i förbundets kanaler.

Digital föreningsutbildning steg 1

När
Utbildningen kommer genomföras vid 4 separata tillfällen före sommaren. Välj det datum som passar er bäst.

Torsdag 10/6 18.30 – 20.30

Tisdag 15/6 18.30 – 20.30

Onsdag 16/6 18.30 – 20.30

Måndag 21/6 18.30 – 20.30

Målgrupp
Teoretisk utbildning riktat mot ansvariga i föreningar för struktur och träning. Kan t.ex. vara ordförande/styrelse, huvudtränare, sportsligt ansvariga. Det vill säga, den/de som bestämmer organisation, bemanning och innehåll på träningarna i föreningen.

Syfte
- Genomgång av föreningsmiljö, struktur och organisation för att optimera motivation för vidare träning och teknikinlärning för barn och ungdom.

- Allmänna riktlinjer Innehåll (slag) för nybörjare och fortsättningsspelare.

Anmälan
Senast Torsdag 3 juni via formulär på utbildningsplattformen. All information om anmälan finner ni i bifogad inbjudan.


Vänliga hälsningar,

Hannes Andersson, Claes Johansson och Thomas Csiffary

Föreningsutveckling och Utbildning, Svenska Badmintonförbundet

 

 

Skribent: Hannes Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo