Hoppa till sidans innehåll

God jul och gott nytt år!

23 DEC 2021 13:21
Svenska badmintonförbundets kansli och styrelse önskar alla en God jul och ett riktigt gott nytt år!
  • Uppdaterad: 23 DEC 2021 13:21

Kansliet har stängt under röda dagar och arbetar med reducerad bemanning under vecka 52 och vecka 1.

Till höjdpunkterna under det gångna året är de tillfällen vi kunnat samlas och träffas igen på träningar, läger, tävlingar, utbildningar och möten. Det är nu tufft att återigen befinna oss i en pandemisituation som begränsar samhället och därmed vår badmintonverksamhet på olika sätt. Många har längtat efter läger och tävlingar som nu pausas en period och stor energi har lagts ned på att planera och skapa fantastiska aktiviteter som nu måste ställas in eller planeras om. Tack till landets alla eldsjälar som oförtrutet lägger sin tid på detta, utöver de ordinarie aktiviteterna. Glädjande är att träningar och träffar i den egna föreningen kan fortsätta som vanligt, så det är bara att hålla igång lokalt!

Låt oss hoppas att de nya restriktioner som gäller mellan 23 december och 16 januari har avsedd effekt och leder till att coronasituationen förbättras, så att tävlingar och övriga aktiviteter kan återupptas igen snart.

Ser fram emot att många av oss kan träffas under Victor Swedish Open i Uppsala 20-23 januari. Det är ett rekordstort förhandsintresse och även om restriktioner som påverkar publik skulle ligga kvar, har IFU Arena kapacitet att lösa detta enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter. Victor Swedish Open är en suverän mötesplats för svensk badminton. Vaccinera er så kan vi ses där, alla vi i Badmintonsveriges föreningar, distriktsförbund, förbundskansli och förbundsstyrelse som tillsammans jobbar för sporten i våra hjärtan!

Önskar eder alla en fröjdefull jul.
Och ett fullfjädrat 2022!

Varma hälsningar,
Åsa Strindlund
Förbundschef Svenska Badmintonförbundet

Skribent: Åsa Strindlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo