Hoppa till sidans innehåll

Ett idrottsminne för livet

25 JAN 2022 17:09
Ett stort tack till alla föreningsrepresentanter som bidrog till att Victor Swedish Open blev en succé.
  • Skapad: 25 JAN 2022 17:09

Vi hoppas att det blev lärorikt, inspirerande och utvecklande för framtiden. En sak är säker: er närvaro på läktarna bidrog starkt till den festliga inramningen.

Turneringen arrangerades under svåra förutsättningar, men det gick, och det är vi innerligt tacksamma för. Värdena med en internationell tävling i Sverige är stora, för våra elitspelare och för vår idrott i stort. Och behovet av en mötesplats av den här digniteten går inte att underskatta. Det är tillsammans vi bygger svensk badminton.
Vår föreningsutvecklare Claes Johansson, tillsammans med Mats Gustafsson, har lagt ned ett stort arbete med pusslandet kring ”Klubbresan”, som en del av återstartsstödet.
– Det var ett nöje att stå i entrén och ta emot alla glada besökare från hela Sverige, säger Mats. Roligt också att kunna bjuda dem på ett bra evenemang med olika aktiviteter runt ikring. Det blev kanon för svensk badminton. Vi fick många lovord och tack från publik som lämnade hallen både lördag och söndag, och jag tycker att de visade god respekt för våra covid-anpassningar. Stort tack till Elin Bergblom och hennes gäng som också stod i entrén och tog hand om alla besökare. Det var ett speciellt år att anordna en turnering av den här storleken, men vi fick ihop det. Som mest hade vi cirka 450 personer i publiken på lördagen.

Det finns en rad aktörer som förtjänar ett tack för sina insatser under evenemanget, vi återkommer i det sammanhanget.
De här raderna tillägnas er föreningsrepresentanter. Ett stort tack och lycka till under den fortsatta säsongen!
Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo