Hoppa till sidans innehåll

Åsa Strindlund ny förbundschef

03 JAN 2021 21:00
Åsa Strindlund har vid årsskiftet tillträtt som förbundschef på Svenska Badmintonförbundet.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2021 21:00

I samband med att Thomas Angarth tog över som tf förbundschef i januari 2020, diskuterade och planerade förbundsstyrelsen tillsättandet av en permanent förbundschef. Valet föll ganska snabbt på Åsa Strindlund som under flertal år, på ett utomordentligt sätt, arbetat med utbildningar inom förbundet. Åsa har varit assisterande förbundschef under 2020 samt tf sportchef under andra halvan av 2020.

Åsa har under det gångna året på ett fint sätt signerat Thomas, hon har ”smugits” in i sin nya roll kan man säga och styrelsen känner stor trygghet och tillförlitlighet i sitt val av ny förbundschef och är övertygade om att vi får en förbundschef med rätt erfarenhet och ledarskap för att tillsammans med oss alla driva Svenska Badmintonförbundet i en fortsatt positiv riktning. 

Med det nya årets inträde lämnar två verkliga trotjänare sitt dagliga arbete hos oss - Thomas Angarth och Christer Olsson – vi återkommer till dessa båda herrar vid ett senare tillfälle. Men tro för den skull inte att de skall tillåtas att sitta på sina verandor och overksamma njuta av pensionärslivet för två personer med deras kunskaper och erfarenhet skall det fortsatt tas tillvara på inom svensk badminton. 

Tommy Theorin, styrelseordförande Svenska Badmintonförbundet

Skribent: Tommy Theorin
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo