Hoppa till sidans innehåll

Omorganisation i sportsliga ledningen

09 JUN 2022 15:53
Då Oliver Pongratz tvåårsavtal löper ut efter sommaren, kommer Amanda Högström att ta vid som förbundskapten. Ny som assisterande FK blir Henri Hurskainen.
  • Uppdaterad: 09 JUN 2022 15:53

Amanda har som Eurocentertränare ansvarat för dubbelkategorierna den gångna säsongen och tagit ett stort ansvar för den dagliga verksamheten på Eurocenter.

– Oliver har varit en stor tillgång för landslaget och har bidragit med mycket under sina år som förbundskapten. Svenska Badmintonförbundet vill rikta ett stort tack till honom för det han bidragit med på och utanför banan och vi önskar honom all lycka i framtida uppdrag, säger sportchef PH Croona.

Amanda Högström kommer att leda landslaget och den dagliga träningen på Eurocenter tillsammans med en ny assisterande förbundskapten, Henri Hurskainen, som kommer att ansvara för singelspelarna.
Att Henri ansluter till sportslig ledning med huvudansvar för singlarna i Elittruppen är mycket inspirerande. Han kommer bidra med mycket kunskap och ett härligt engagemang för svensk badminton. Det är även mycket positivt för kontinuiteten då Henri under pågående säsong arbetat som resurstränare på Eurocenter.

Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo