Hoppa till sidans innehåll

Nytt kring damdubblar

12 APR 2022 10:42
Clara Nistad och Johanna Magnusson väljer att fortsätta sitt partnerskap och gör en satsning utanför förbundets elitprogram, Elittruppen.
  • Skapad: 12 APR 2022 10:42

I och med Claras och Johannas beslut att spela vidare tillsammans har den sportsliga ledningen genomfört samtal med de spelare som berörs. Resultatet är att Moa och Tilda Sjöö fortsätter att spela tillsammans.

Sportchef PH Croona kommenterar:
– Efter många samtal med spelarna inför kommande säsong är vi glada att konstellationerna är på plats. Vi hade såklart gärna sett att Clara och Johanna varit en del av den dagliga verksamheten i elitprogrammet och elittruppen 2022/23, men vi respekterar deras beslut att jobba vidare, så får vi se hur det blir i framtiden. Individuellt och i par är dom alltid välkomna att träna med Elittruppen. Redan bestämt är att Clara kommer bedriva en stor del av sin träning på Eurocenter i Uppsala och det ser vi fram emot, medans Johanna flyttar till Skåne och Malmö. Nu är siktet inställt mot EM under nästa veckoslut och det är bra att vi gått i mål med denna frågan innan.

 

Skribent: Johan Pellas
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo