Hoppa till sidans innehåll

Nationell utbildningshelg i Uppsala

01 JUL 2022 20:07
Varmt välkomna till Badminton Swedens utbildningshelg som går av stapeln den sista helgen i augusti i Uppsala. Innehållet under utbildningshelgen är uppdelat i fyra olika teman: Barn och ungdom, trygg badminton, avancerad nivå samt tävlingsledare.
  • Uppdaterad: 01 JUL 2022 20:07

Detta år erbjuder vi ett utbildningsprogram för att locka så många föreningar som möjligt från hela Badmintonsverige. Utöver bas och fördjupningskurser i det reguljära utbildningsprogrammet så har vi även kompletterat med en rad föreläsningar och clinics som vi tycker känns extra intressanta och spännande. Se hela kursprogrammet nedan. 

INBJUDAN OCH KURSPROGRAM TILL UTBILDNINGSHELGEN HITTAR NI HÄR!

PLATS: Uppsala. Praktiska moment på Fyrisfjädern, teorimoment och föreläsningar på Fyrishov. Samtliga måltider på Fyrishov.

DELTAGARAVGIFT:

Detta år subventioneras samtliga kursavgifter i sin helhet av Badminton Sweden. För rese och boendekostnader under utbildningshelgen finns möjlighet att söka projektstöd genom föreningsutveckling. Kontakta This is a mailto link för att föra dialog kring detta.

ANMÄLAN OCH FÖRKUNSKAPSKRAV: Senast onsdag 17 augusti, klicka på anmälningslänken längre ned för att komma till anmälningssidan. Anmäler du dig till någon av kurserna under utbildningshelgen så ingår måltider (Lunch lördag och söndag samt middag lördagkväll). Meddela ev önskemål om specialkost. Vid anmälan står utbildningens förkunskapskrav beskrivet, var noggrann att läsa igenom detta innan du anmäler dig. Vi uppmuntrar er att, om möjligt, anmäla er till flera kurser under utbildningshelgen för att få en fullspäckad helg med badminton!

 

ANMÄL DIG HÄR: https://www.badminton.nu/Utbildning/anmaldighar/

 

Vi ser fram emot att träffa tränare och ledare från hela Badmintonsverige som vill utvecklas och ha en riktigt givande helg tillsammans med badmintonkollegor!

Skribent: Hannes Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo