Hoppa till sidans innehåll

Digital utbildningshelg ska locka hela badmintonsverige

01 JUL 2021 16:31
Varmt välkomna till Badminton Swedens digitala utbildningshelg som går av stapeln 28-29 augusti. Inför årets digitala konferens har vi samlat forskare, passionerade badmintontränare och ledande experter inom sitt område.
  • Uppdaterad: 01 JUL 2021 16:31

Nytt för i år är att den årliga utbildningshelgen kommer att genomföras digitalt.

- Många av oss är sugna på att träffas och längtar efter det personliga mötet men jag tror att det kommer bli riktigt spännande med denna digitala utbildningshelg. Målet har varit att skapa ett inkluderande format som känns lättillgängligt och intressant på alla olika nivåer inom svensk badminton och jag tycker vi lyckats bra där, säger Hannes Andersson, Utbildningsansvarig.

Innehållet under utbildningshelgen är uppdelat i fyra olika teman: Barn och ungdom, hållbar elitidrott, föreningsutveckling och tekniska funktionärer/utbildare/Para-badminton. Varje block avslutas med en paneldiskussion där experter svarar på era frågor och delar med sig av sina tankar kopplat till dagens ämnen.

- Vi har lyckats knyta till oss många intressanta föreläsare och det, i kombination med det flexibla formatet, gör att jag såklart hoppas på stor uppslutning! Jag kan förstå att det känns tungt att åka längre resor om man framförallt bara är intresserad av någon enstaka föreläsning/utbildning, här är digitala lösningar kanonbra, fortsätter Hannes.

Under utbildningshelgens teman kommer det att erbjudas en mix mellan digitala föreläsningar, utbildningar och workshops. Det är fritt att delta på så mycket eller så lite som önskas, ni bestämmer själva och meddelar detta vid formulär i anmälan. Inga förkunskapskrav krävs för att delta på respektive moment (med undantag arbetspasset för kursinstruktörer, söndag em.).

Inbjudan, anmälan och program för dagen finner ni HÄR!

Direktlänk till anmälan: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1507203

Anmälan är öppen nu, och sista anmälningsdag är förlängd till 20 augusti.

Vid frågor och funderingar om utbildningshelgen, kontakta Utbildningsansvarig This is a mailto link

Skribent: Hannes Andersson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo