Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Wales International

06 DEC 2011 09:45
Våra juniorlandslagsspelare Albin Hjelm, Jonathan Forsberg, Jacob Nilsson och Filip Myhrén vinner minst varsin singelmatch i kvalspelet.
  • Skapad: 06 DEC 2011 09:45

Alla killar spelar i sina kvalfinaler och den som går vidare in i huvudtävlingen är Filip Myhrén efter att ha vunnit mot Jonathan Forsberg i två raka set. I huvudtävlingen mötte Filip en av Englands stora framtidsnamn, Toby Penty, men Filip orkade inte riktigt mobilisera kraft efter en tuff första dag utan förlorar i två raka set.

I dubbel så spelar Filip/Jacob en väldig jämn match i första omgången. Tyvärr lyckas de inte i slutskedet av matchen utan förlorar tredje set med 19-21. Albin/Jonathan gör en bra insats i dubbelturneringen och efter vinst i första omgången är motståndarna finalseedade paret Coles/Nottingham, England. Albin/Jonathan förlorar matchen i två raka set men gör en riktig bra prestation och spelar två jämna set mot de slutliga vinnarna i dubbelturneringen.  

I damsingel deltar Ellinor Widh och Jenny Wan. Ellinor får i första omgången möta en malaysiska som tidigare varit så pass bra som nummer 18 i världen. Motståndet blir för svårt och Ellinor förlorar i två raka set. Jenny vinner en jämn första match i skiljeset och i andra omgången står den finalseedade tjejen för motståndet, som visar sig vara för svår och Jenny förlorar matchen efter två set.

Skribent: Jonas Rindlaug

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo