Hoppa till sidans innehåll

Junior-VM rapport 2

29 OKT 2012 09:59
Nästa rapport är skriven av Jacob Nilsson.
  • Skapad: 29 OKT 2012 09:59

Junior-VM dag 3:

Idag steg vi upp vid halv 8 för att käka frukost. Frukosten här är lite speciell, igår åt jag nuddlar med kyckling och idag pommes frites med friterad kyckling. Detta är pga att det varken finns bröd eller pålägg. Vi tog bussen till hallen som tar ungefär 40 minuter. I hallen var det idag dags för spel om placeringar. På morgonen besegrade Korea Indonesien relativt enkelt i matchen om tredjepris och på eftermiddagen tog Kina hem guldet efter en stenhård match mot hemmalaget Japan, den avgörande matchen slutade 24-22 i tredje set. Holland och Tyskland visade att Europa inte ligger allt förlångt efter och placerade sig bland dom 12 bästa med lag som Vietnam och Filippinerna bakom sig. 

När vi kom hem stack jag och Jonathan ut för att springa lite.

Dagens middag åt vi på samma ställe som de två tidigare dagarna. Ett bra ställe där vi får god mat och personalen där är jättetrevliga (alla japaner är för övrigt väldigt trevliga och bugar när man möter dom). 

För tredje dagen i rad gav vi oss ut för att leta en upp en adapter så att vi kan ladda våra elektroniska prylar, efter ett bra tag fick vi tillslut tag på en fungerande sådan.

Nu är det bara 2 dagar kvar till vi ska spela och alla tre är väldigt ser fram emot tisdag.

Hälsningar från Japan!

Skribent: Jonas Rindlaug

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

logologologologologo