Hoppa till sidans innehåll

Var med och påverka Svensk Badminton!

01 MAR 2021 10:00
I samband med arbetet kring ny verksamhetsinriktning och strategi för perioden 2022-2025 vill Svenska Badmintonförbundets styrelse och kansli samla synpunkter från så många av våra medlemmar i Badmintonsverige som möjligt.
  • Skapad: 01 MAR 2021 10:00

En förutsättning för att utveckla vår sport är att alla med gemensam kraft bidrar till helheten. Vi bjuder nu in alla med intresse i svensk badminton att besvara en enkät om svensk badmintons viktigaste framtidsfrågor.

DELTA I ENKÄTEN

Er samlade input kommer att ligga till grund för en nulägesanalys och för formuleringen av gemensamma målsättningar, strategier och värderingar för perioden 2022-2025. 

Alla aktiva i föreningar och distriktsförbund, det vill säga spelare, ledare, tränare, tekniska funktionärer, utbildare, föräldrar, organisationsledare och andra badmintonentusiaster på olika nivåer och i alla åldrar uppmanas att svara på enkäten. Inbjudan till enkäten mailas även ut till alla mailadresser som Svenska Badmintonförbundet har samlade och ni får gärna sprida enkäten vidare. Enkäten kan dock endast besvaras en gång per person. 

Enkätsvaren sammanställs och följs därefter upp med digitala träffar och workshops som vi även hoppas att ni vill delta i. Om coronasituationen tillåter kan vi förhoppningsvis ses vid fysiska konferenser i höst.

Kommande periods strategi och verksamhetsinriktning beslutas formellt av medlemmarna i Svenska Badmintonförbundet, genom sina föreningar, vid årsmötet 2021.

Tack på förhand, vi ser fram emot att få ta del av era tankar och synpunkter!

Vänliga hälsningar,

Åsa Strindlund
Förbundschef Svenska Badmintonförbundet

Skribent: Åsa Strindlund
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Forza logologologologo logo