Badminton Sweden - Upplands Badmintonförbund
Hoppa till sidans innehåll

Badminton Sweden


Söndag 30 september håller Svenska Badmintonförbundet årsmöte på Clarion Hotell Arlanda. I år arrangeras ingen verksamhetskonferens.
 
Fredag till lördag genomfördes den första delen i Coach Level 1 i Umeå med tolv deltagare från hela Norrland.
 

Danish Junior Cup U19

(2018-08-21 12:00)
Danish Junior Cup (BEC-status) har även den ändrat datum till 24-26 augusti. Tävlingen arrangeras som vanligt i Gentofte.
 

Danish Junior Cup U17

(2018-08-21 12:00)
Danish Junior Cup U17 har bytt datum i kalendern och arrangeras nu redan 24-26 augusti i Hvidovre.
 
Regionsläger syd hölls i Malmö helgen 10-12 augusti. Här läser du lägerchef Emma Wengbergs rapport från de intensiva men roliga dagar.
 
Täby Racketcenter var full av aktivitet under helgen. I samband med sommarens regionsläger hölls även en Coach Level 1-kurs för deltagare från Stockholmsområdet.
 
Under helgen som gått har det varit regionsläger för badmintonungdomar runt om i landet. Här följer lägerchef Kenneth Forsbergs rapport från det populära lägret i Umeå.
 
På den sista dagen för övergångar till Badmintonligan slog en riktig bomb ned då Trollhättan meddelade att de skrivit avtal med danske Hans-Kristian Vittinghus. Läs om stjärnvärvningen och andra övergångar inför ligastarten den 17 september.
 
Förra helgen gick startskottet för sommarens regionsläger då runt 40 ungdomar samlades i Malmö för regionsläger syd. Kommande helg är det region nord, väst och östs tur att hålla sina läger.
 
Det är hög tid att skicka in vårens LOK-stödsansökningar för föreningar som ännu inte gjort det. Senast 25 augusti behöver dessa vara inlämnade.
 

Uttagning U19-EM, Tallinn

(2018-08-16 12:00)
Europamästerskapen för U19 arrangeras i Tallinn, Estland, 7-16 september. Tävlingen börjar med lagtävling och därefter följer de individuella mästerskapen.
 
Lagmatcher mot anda länder innan Swedish Youth Games i Malmö, datum 13-14 september.
 
Lagmatcher mot andra länder innan Swedish Youth Games i Malmö, datum 13-14 september.
 
Tävlingen Bulgarien Open arrangerades mellan den 13-16 augusti. Bästa resultat blev en kvartsfinalplats för Moa Sjöö i mixed med Callum Hemming (ENG)
 
Säsongens spelprogram för Badmintonligans grundserie är nu klart!
 
 

Postadress:
Upplands BMF
Badmintonstigen 1
753 33 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@badmintonuppland.se

Se all info