Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter som genomförts under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019 kl 23:59.
 
Det nykomponerade dubbelparet Clara Nistad och Moa Sjöö nådde semifinal i Spanish International (tävling på International Challege-nivå). Detta efter en meriterade seger i kvartsfinalen mot Anastasia Akchurina/Olga Morozova från Ryssland.
 
 
En semifinalplats och två kvartsfinalplatser blev facit för det svenska spelarna i tävlingen German U17-Open.
 
Felix Burestedt gjorde en riktigt bra insats i den internationella challenge-tävlingen i Azerbajdzjan. Efter fyra meriterande vinster mot starka spelare föll han i finalen mot dansken Rasmus Gemke.
 
Nedan i bilagan finns information om uttagningen till U17 Landslagslägret, 21-26 Juli i Trollhättan.
 
BWF uppmärksammar Stellan Mohlin för sina insatser för den internationella badmintonen.
 
Information nedan om uttagning till Europamästerskapen U17 (lag och individuellt), datum 30 augusti till 7 september 2019 i Polen.
 
Förbundskapten Andrew Smith har nu ansvarat för det svenska landslaget i snart ett år. Hur har det gått och hur ser han på framtiden? Badminton Sweden fick en pratstund med en ung engelsman som vill ta Sverige tillbaka till Europatoppen.
 
Svenska Badmintonförbundet kallar sina medlemmar till förbundsmöte söndagen den 29 september 2019 på Arlanda.
 
Inför kommande säsong utökas landslagstruppen med några nya spelare.
 
Nu är de nya förbundskaptenerna för U17- och U19-landslagen utsedda. Läs även om de preliminära verksamhetsplanerna för U17 och U19 kommande säsong.
 
Juniorspelarna Cecilia Wang (U19) och Edith Urell (U17) nådde en fin framgång i helgen då de tog sig till final i damdubbel i future series-tävlingen Latvia International.
 
Säsongens sista Shuttle Time-kurser har genomförts i Trelleborg och Göteborg. Därmed har totalt 19 Shuttle Time-kurser arrangerats sedan augusti 2018 med 260 nya Shuttle Time-lärare och sju nycertifierade kursinstruktörer.
 

Plats för text, bild eller annons.

Postadress:
Gotlands Badmintonförbund
Wisby Rackethall, Botairlunden
621 55 Visby

Kontakt:
Tel: 0498213118
E-post: gotland.bf@hotmail.com

Se all info