Hoppa till sidans innehåll

Tommy nöjd med arrrangemanget

20 JAN 2019 16:50
Tommy Theorin, badmintonförbundets ordförande, är nöjd efter fyra dagars intensivt tävlande i RSL Swedish Open. – Arrangemanget har gått bra, inte minst tack vare enorma insatser av alla frivilliga krafter, säger han.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2019 16:50

Bilden ovan: Tommy Theorin intervjuas i arenan i Lund av Hanna Palm, reporter på lokalradion P4 Malmöhus. RSL Swedish Open har uppmärksammats rejält av många medier. Foto: Torbjörn Jansson.

För tredje året i rad arrangerades RSL Swedish Open i Sparbanken Skåna Arena i Lund. Att hålla ihop en stor internationell tävling med över 350 deltagare från 41 länder är ett tufft arbete.

– Det märks att vi har fått mer rutin för varje år. I år flöt allting på mycket smidigt, säger Tommy.

– Det enda problemet var att kvalspelet i torsdags drog ut på tiden och pågick långt in på kvällen. Det gäller att försöka korta pauserna mellan matcherna till nästa gång.

Tommy är angelägen att tacka alla dem som gör tävlingen möjlig: funktionärerna, ledarna, arenans personal, bilkåristerna som sköter transporterna, mängder av frivilliga…

– Alla gör ett otroligt jobb, det betyder så mycket för tävlingen och för svensk badminton. Sedan är vi också glada över det goda samarbetet med Lunds kommun, Event in Skåne och olika sponsorer, säger han.

Han siktar redan på nästa års tävling. Svenska Badmintonförbundet har ansökt om att få arrangera sin stora internationella tävling vid samma tidpunkt i januari 2020. Men var tävlingen ska äga rum är inte klart. Avtalet i Lund gick ut i och med denna tävling.

– Nu ska vi summera dessa tre års tävlingar och diskutera vad som blir bäst för framtiden, säger Tommy Theorin.

 

Skribent: Jonathan Falck
Epost: Adressen Gömd

Facebook logo

Twitter logoInstagram

 

 

Streaming av badminton
 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Se all info