Hoppa till sidans innehåll

Martin lämnar Svenska Badmintonförbundet

13 DEC 2018 13:12
Svenska Badmintonförbundets kommunikationsansvarige Martin Ridderstolpe slutar sin tjänst på förbundet fredag 14 december. Samtidigt pågår arbetet för fullt med att hitta en ersättare. Inom kort publiceras en annons där tjänsten utlyses.
  • Skapad: 13 DEC 2018 13:12

Martin Ridderstolpe började sin tjänst på Svenska Badmintonförbundet 1 mars 2017. Till en början på en halvtidstjänst på 50 procent som senare blev en tjänst på 60 procent. Då Martin fått en heltidstjänst som kommunikatör på Svenska Spel lämnar han nu sin tjänst på Svenska Badmintonförbundet.

− Det har varit en rolig tid och jag har trivts väldigt bra inom badmintonvärlden. Samtidigt har jag haft som mål att arbeta heltid och då jag hittade en heltidstjänst inom mitt yrkesområde kändes det helt rätt. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag men det är på samma gång ledsamt att lämna förbundet, säger Martin Ridderstolpe.

När Martin nu lämnar sin tjänst kommer det att bli en kortare period utan en anställd kommunikatör på kansliet. Under tiden som rekryteringsarbetet pågår kommer förbundets kommunikationskonsult Jonathan Falck att kliva in för att täcka upp de viktigaste delarna av kommunikationen.

− Vi tackar Martin för hans arbete och är redan igång med att hitta en ersättare. Det kommer dock att bli en övergångsperiod där kommunikationsarbetet inte rullar för fullt, och vi ber om överseende med detta, säger förbundschef Tomas Sandö Brandt.

Martin Ridderstolpe gör sin sista dag på kansliet fredag 14 december.

− Det är intensiva sista dagar med överlämning och ordinarie arbete. Innan jag lämnar vill jag rikta ett stort tack till kollegor, styrelse och aktiva runt om i landet som jag haft kontakt med under åren. Jag hoppas vi ses på ett eller annat sätt i framtiden, avslutar Martin.

Skribent: Svenska Badmintonförbundet
Epost: This is a mailto link

Facebook logo

Twitter logoInstagram

 

 

Streaming av badminton
 

Nyheter om badminton i media

Aktuell ranking Franklin G Medium

Resultat Serie Tävling Franklin Medium

Tävlingskalender Franklin G Medium

Svenska Badmintonfonden Franklin G Medium


Lagom IL-logga

Mindre logga EuroCenter

Postadress:
Svenska Badmintonförbundet
Idrottens Hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996022
E-post: This is a mailto link

Se all info